Behagelig og usynlig tandretning med Invisalign

Behagelig og usynlig tandretning med Invisalign

Vil du gerne kunne fremvise en perlerad af smukke og regelmæssige tænder, men er dit tandsæt med alderen blevet skævt fordi tænderne har flyttet på sig? Så kan du overveje en tandretning.

Tandretning er nemlig ikke kun for børn og unge. Selv om du har nået en moden alder kan du sagtens få rettet op på en skæv tandstilling. Du behøver ikke at frygte fortidens fast monterede tandbøjler af metal. Her i 2021 klares tandretning med mere moderne metoder som for eksempel Invisalign.

Hvordan fungerer Invisalign bøjler?

Til tandretning med Invisalign benyttes faktisk ikke fast monterede bøjler, men udtagelige tandskinner som er tilpasset dine tænder.

Når du konsulterer en tandklinik med henblik på tilpasning af Invisalign skinner til et tandretning forløb vil der blive taget et aftryk eller udført en grundig 3D scanning af din mund. På baggrund heraf vil der blive fremstillet en visuel model af dit tandsæt. Denne model vil ligge til grund for fremstilling af de Invisalign skinner som i løbet af et halvt til halvandet år skal rykke dine tænder ind på plads.

Skinnerne til hele forløbet fremstilles på én gang – og hvis du følger planen vil du i løbet af før nævnte halve til halvandet år få et smukt og regelmæssigt tandsæt. Du skal være iført dine Invisalign skinner i mindst 22 timer i løbet af et døgn.

Du kan tage skinnerne ud hvis du skal spise eller børste tænder. Mens du har skinnerne på vil ingen kunne se at du er ved at få rettet tænder. Dine Invisalign skinner er nemlig tæt på 100% transparente og sidder helt tæt på tænderne, hvilket gør dem så godt som usynlige.

Hvor kan jeg få tandretning med Invisalign i København?

Er du bosiddende i København eller omegn kan du med fordel kontakte tandklinikken You Smile I Smile – læs mere på yousmileismile.dk