Derfor skal du selv holde dig fra træfældning i Skjern

08 februar 2022
Cecilie Mortensen

Hvis der en type af praktiske opgaver derhjemme, du skal holde dig fra, så er det træfældning. Der er nemlig ekstra mange ting, du skal have styr på, før du kaster dig over arbejdet. Men lad os uddybe det nærmere her. 

Hvorfor du ikke selv skal stå for træfældning i Skjern 

Sikkerheden er i top når du bruger professionelle

Der er mange ting, der kan gå galt, hvis du selv kaster dig over at fælde et træ. Det er uanset, om træet er tæt på din bolig, andre bygninger eller måske naboen. Du har nemlig ingen styring med, hvordan træet vælter, hvis ikke du skærer korrekt ind i det. 

Når du vælger at hyrer professionel hjælp til træfældning i Skjern, så er der selvfølgelig helt styr på sikkerheden omkring at fælde et eller flere træer. Du kan derfor også være sikker på, at ingen kommer til skade under arbejdet, og at ingen bygninger eller andet bliver beskadiget, fordi træet vælter ned i det. 

træfældning

Det er ikke sikkert, du har udstyret i orden 

En anden god grund til, at du ikke selv skal stå for træfældning er, at du måske ikke har det rette udstyr ved din side. Det gælder både ift. en motorsav, som har nok kræfter til at kunne klare arbejdet. Derudover kan der ved visse træer være behov for, at det fældes oppefra og ned. Og i disse situationer kan professionelle både tage en lift i brug eller klatre op i træet. Og det er der god grund til, at du selv skal afholde dig fra – og særligt når du skal bruge en motorsav samtidig. 

Du kommer hurtigere i mål 

En sidste god grund til, at du ikke selv skal stå for træfældning i Skjern er, at du kommer hurtigere i mål, når du ikke selv står med arbejdet. 

Flere Nyheder