Det er nok ved at være på tide at få sig en ny citybike

Du kan praktisk talt ikke undvære din citybike inde i byen, for selvom det er let at komme omkring i bil og med offentlig transport, så er det bare endnu lettere at gøre med en cykel, hvor man kan komme ind på selv smalle passager, og man skal ikke vente på, at transporten dukker op.

Og så er det godt for miljøet at bruge sin cykel!

Nogle gange spænder du en vogn på, så du kan cykle rundt med dine børn eller større handelsvarer, mens det andre gange er nok med en kurv foran eller bagpå, så du kan have de daglige indkøb med dig.

Du er også god til at balancere med poser og andet, når du cykler rundt med dem på hver sin side af styret.

Cyklen bliver brugt til at komme på arbejde også, du besøger venner, tager i byen og meget andet.

Men af den grund bliver din citybike også ret så medtaget.

Få udskiftet den citybike med en ny

Sådan går det jo med ting, man bruger: De bliver slidte, og selv de mest holdbare vil også på et tidspunkt en dag ikke fungere optimalt længere.

Du kan se en del rust på den cykel, og den mangler også nogle eger, og du skal for tit pumpe dækkene op med luft, og selvsamme dæk er da også blevet skæve.

Du besøger tit cykelmekanikeren, og selvom livet på den citybike bliver ved med at blive forlænget, så ved du også godt, at den cykel har en udløbsdato for, hvornår den ikke fungerer godt nok længere.

Så hvorfor ikke tage de penge, du alligevel bruger på reparationer og andet til cyklen, og investere dem i en ny fra www.time2bike.dk

De vil helt sikkert have en funklende ny citybike til dig, som uden tvivl kan erstatte den gamle – du vil faktisk ende med at spørge dig selv, hvorfor du ikke gjorde dette noget tidligere!