Få efterset din varmepumpe i Frederikshavn

Varmepumper vinder mere og mere indpas rundt om i Danmark i takt med, at brændeovne og gamle oliefyr skiftes ud. Er du en af dem, der ejer en varmepumpe i Frederikshavn? Så husk at få lavet et reglmæssigt servicetjek.

Det er vigtigt at overholde service på en varmepumpe for at sikre, at en eventuel garanti fortsat holder, samt at varmepumpen fungerer optimalt. Hvis du overholder service, kan du være tryg ved, at den varme der pumpes ind i din bolig er så ren, som den kan være.

Er du bosat, eller har du en bolig med varmepumpe Frederikshavn? I så fald har du mulighed for at bestille et serviceeftersyn, og assistancen er lige om hjørnet. Et serviceeftersyn af en varmepumpe indebærer et tjek, hvor varmepumpen gennemgås fra top til tå. Dermed vedligeholdes maskinen, og den får en længere levetid.

Optimal brug af varmepumpen

Hvis du bestiller service til din varmepumpe, kan en ekspert hjælpe dig med at bruge varmepumpen mest optimalt. Mange varmepumper har mange forskellige indstillinger, der kan være gode at kende. Så som en timer, så varmepumpen automatisk tænder og slukker. 

Derudover har en del varmepumper også en funktion, hvor de renser luften for skimmel. Det kan være meget anvendeligt i huse, der bruges til ferier.

Få tjekket for dårlig luft

Mange danskere har luft-til-luft- eller en varmepumpe i sommerhuset eller kolonihaven. Her bruges varmekilden typisk ikke hver dag, og derfor kan det være ekstra godt med et regelmæssigt eftertjek. Nogle vil nemlig opdage, når de skal bruge huset, at varmepumpen afgiver en dårlig lugt.

Den dårlige lugt kan skyldes, at en smule kondensvand har ligget stille og så småt er begyndt at rådne. Det lugter, men er ganske ufarligt. Lad blot varmepumpen køre i 30-45 minutter og luft ud imens. Derefter kan varmepumpen bruges som normalt uden lugtgener.