Få en parkeringsløsning som matcher dine parkeringspladser

Er du ansvarlig for at drifte og administrerer parkeringspladser tilhørende privat ejendom? Så er du sikkert bekendt med problematikker som hidrører fra uvedkommende eller hensynsløs parkering.

Når bilister, som intet har at gøre på matriklen, ser deres snit til at smide bilen på dine private parkeringspladser og dermed få gratis parkering, er det til stor gene og irritation for de beboere, kunder, gæster eller medarbejdere som har retmæssigt krav på disse pladser.

Det er rigtig irriterende at skulle være henvist til parkering på gaden, måske endda mod betaling, fordi ens parkeringsplads er optaget af en udefra kommende bil. Og derfor bør du som administrator sørge for at tilvejebringe en fornuftig parkeringsløsning.

Hvad kan en parkeringsløsning indeholde?

En parkeringsløsning indeholder forskellige elementer af parkeringsservice afhængig af de pågældende parkeringspladsers disposition og beskaffenhed.

Parkeringspladser som er beliggende i en bygning – for eksempel i en parkerings kælder – eller som har mulighed for afspærring vil for eksempel med fordel kunne benytte sig af afgangskontrol. Denne kan effektueres ved bomme eller pullerter som kun kan aktiveres med en gyldig parkeringstilladelse, for eksempel ved nummerplade genkendelse en parkerings billet eller en særlig token.

Hvis parkeringspladserne ikke har mulighed for denne type parkeringskontrol kan parkeringsopsyn ved dygtige parkeringsvagter sættes i værk. Parkeringsvagterne patruljerer parkeringspladserne og sørger for at udstede bøde forlæg til ikke hjemmehørende biler.

Ønsker du en parkeringsløsning med parkeringskontrol bør du altid henvende dig til et parkeringsfirma som har erfaring inden for dette område. Og her kan du med fordel vælge UnoPark.

Få en holdbar og fleksibel parkeringsløsning med UnoPark

Hos UnoPark vil du aldrig blive spist af med en one size fits all løsning. Som kunde hos UnoPark får du tildelt en konsulent som har til opgave at hjælpe dig med at sammensætte en skræddersyet parkerings aftale. Læs mere, og kontakt UnoPark på hjemmesiden https://unopark.dk/parkeringskontrol/