Få malet dit træværk af en professionel maler

For mange danskere er sommerens bedste tidspunkter når de sidder på deres træterrasse med gang i grillen, solen skinner og de er omgivet af venner og familie. Men en træterrasse betyder også at den med jævne mellemrum skal gåes igennem og rådne planker skal udskiftes og den skal have en omgang maling.

Det kan f.eks. males at et malerfirma i Frederikssund. Fordelen ved at få et maler til at male dit træværk, er blandt andet at han har erfaringen med at male og med at venligeholde træværk samtidig med, at du selv ikke skal sætte mindst en weekend af til opgaven.

Start med at få sandblæst dit træværk

Hvis det er en træterrasse eller et sommerhus, hvis facade er lavet af træ kan det være en god ide at starte med at få træet sandblæst. Sandblæsning fjerner alt den gamle maling, snavs og alger og efterlader træet rent. Det betyder at det er nemmere at se, om der er noget træ eller en skrue der skal udskiftes inden der males. Det er vigtigt at træet får tid til at tørre inden der males, for at der ikke kommer råd eller svamp i træet. Husk også at der skal benyttes fint sand, så træværket ikke bliver ødelagt.

Brug tid på at finde den rigtige maler

Det kan godt betale sig at bruge tid på at finde den rigtige maler. Ikke alene får du et bedre overblik over prisniveauet hvis du har kontaktet flere du har også mindsket muligheden for at du har kontaktet den dyreste eller dårligste i området. Når du får et tilbud bør det indeholde hvilken type maling de benytter. En god kvalitetsmaling betyder, at der går længere tid før der skal males igen, end hvis der er brugt en mindre god. Det er derfor at det ikke kun er prisen der afgøre, om et tilbud er godt.