Få rygestophjælp med en e cigaret

Overvejer du at droppe cigaretterne? Så kan du se frem til at spare mange penge. Rygning er en både dyr, ækel og farlig vane, som du med stor fordel kan lægge på hylden. Og føler du det vanskeligt at droppe smøgerne, kan du lette overgangen med e cigaretter.

Hvad er fordelene ved e cigaretter?

Måske tænker du at der ikke kan være de helt store fordele ved e cigaretter frem for konventionelle cigaretter. Man bruger stadig tid på at ryge, og der skal stadig indkøbes e væske hvilket vel betyder at man ikke sparer det store.

Men her skal du først og fremmest tænke på at indkøb af e væske er langt billigere end indkøb af et tilsvarende cigaretter. Du kommer rigtig langt på en fuld tank, når det handler om e cigaretter. Og udgiften til en e cigaret eller en e cigaret start pakke er en engangsforeteelse som har tjent sig selv hjem på ingen tid.

Undgå dårlig lugt og sur ånde med e cigaretter

Der ud over kan du med e cigaretter helt slippe for den ubehagelige og stramme tobaks lugt som hænger i møbler og gardiner såvel som i tøj og hård. Du undgår den ubehagelige morgen hoste som stort set alle rygere lider under. Og så får du en friskere ånde, da de aromatiske e væske ikke på samme måde som tjæren i konventionelle cigaretter sætter aftryk i din mund.

Du kan for eksempel vælge e væske som dufter og smager af frugt eller bær så som jordbær, hindbær, blåbær, banan, æble, abrikos eller ananas. Du kan også få e væske med en lang række andre aromaer, for eksempel dit yndlingsslik – det være sig lakrids, vingummi, chokolade eller forskellige bolsjer. Eller du kan vælge en helt neutral e væske hvis du foretrækker din e cigaret fri for duft og smag.

Find e cigaretter og e væske på Gosmoke.dk.