Fiks din egen iPhone 11 skærm

23 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Den flotte og særdeles funktionelle iPhone 11 var ganske banebrydende for sin tid. Med et stort flot display og et knivskarpt kamera satte iPhone 11 nye standarder for smartphones – og derfor er der mange som har valgt at beholde deres iPhone 11 selv om nye modeller er kommet til i mellemtiden.

Er du en af dem som i sin tid købte en iPhone 11, og er du stadig glad for din telefon, har du ingen grund til at udskifte den. Du vil med sikkerhed kunne have glæde af telefonen mange år endnu – og med mindre du begynder at savne opbevaringsplads på telefonens hard drive er der ingen grund til at anskaffe en ny en af slagsen.

Hvad gør jeg hvis displayet på min iPhone 11 går i stykker?

Desværre går tingene ikke altid som planlagt. Selv om iPhone 11 kan prale af et forholdsvis slidstærkt og solidt display, fremstillet af materialer i top kvalitet, kan det hurtigt gå galt.

iphone 11 skærm

Tager din iPhone 11 en tur i asfalten eller i gulvet på dit badeværelse vil du med stor sandsynlighed kunne vinke farvel til det flotte display. Er du heldig slipper skærmen med mindre skrammer som sidder på en måde så du stadig kan bruge din telefon. Men i værste fald kan et smadret display på en iPhone 11 betyde at dens vigtigste funktionalitet går tabt. Og så er gode råd dyre.

Det er nemlig ikke billigt at får repareret en iPhone 11 skærm hos et autoriseret værksted eller hos leverandøren. Det er heller ikke sikkert at din forsikring dækker. Og så står du med en stor udgift til enten reparation af iPhone 11 eller anskaffelse af en ny telefon.

Du kan selv reparere din iPhone 11 skærm

Den gode nyhed er at du med et reparations kit fra Phone-Parts.dk selv kan reparere din telefon. Læs mere på Phone-Parts.dk.dk.

Flere Nyheder