Find den bedste Dermaroller 2021

Døjer du med dårlig teint, slap hud i ansigtet eller på kroppen, eller måske endda synlige alderstegn i form af begyndende linjer og rynker? Så kan du med fordel anskaffe dig en moderne Dermaroller til hjemmebrug.

Hvad er en Dermaroller?

En dermaroller er et aggregat til pleje af huden i ansigtet og på kroppen. Med en Dermaroller kan du give din hud en friskere og mere ungdommelig glød og udstråling helt uden kirurgi eller besøg på en skønhedsklinik.

Når du på regelmæssig basis anvender en Dermaroller vil du kunne reducere tegn på aldring i huden – og visse Dermarollers kan også anvendes i forbindelse med behandling af acne og uren hud, sammen med de rette hudpleje produkter.

Dermaroller behandling er sikker, ikke invasiv og nem hudpleje som du kan udføre derhjemme uden risiko for din huds sundhed. I hvert fald hvis du anvender en godkendt Dermaroller i god kvalitet.

Hvordan bruger jeg en Dermaroller?

En Dermaroller anvendes et par gange om ugen i forbindelse med rensning af huden. Du kan med fordel anvende din Dermaroller når du har været i bad eller har udført din afrensning af ansigtet om aftenen. Ved anvendelse i ansigtet bør du anvende en Dermaroller med nåle på 0,2 mm længde.

Du triller selve tromlen på din Dermaroller rundt i dit ansigt ved hjælp af håndtaget, uden at trykke for hårdt. Bevægelsen skal være op og ned, fra side til side, og diagonalt for at få det hele med.

Du bør undgå at bruge din Dermaroller på den sarte hud omkring øjnene. Og når du er færdig med at ”rulle dig” er det vigtigt at du tilfører huden næring og pleje i form af en dybt virkende serum, så huden kan hele og restituere optimalt.

Dermarollers kommer i mange forskellige prisklasser og kvaliteter – find den bedste her.