Find din lokale brudebutik i Frederikshavn

08 december 2020
Astrid Pedersen

Skal du giftes inden for nærmeste fremtid – og har du endnu ikke fundet den perfekte brudekjole? Så bør du undersøge lokale brudebutikker og tjekke deres udvalg. Det er jo vigtigt, at du fremstår smuk og skøn på den helt store dag.

Find den bedste brudebutik i Frederikshavn

Er du bosat i det nordjyske, nærmere betegnet Frederikshavn og omegn? Så skal du ikke lede længe efter en lækker og velassorteret brudebutik. Du skal blot en tur forbi Sæby, hvor du i den gamle købmandsgård i Vestergade finde Bridelux. Bridelux er en dedikeret brudebutik som udelukkende forhandler brudekjoler og tilbehør fra de bedste brands.

Hos Bridelux finder du brudekjoler fra mærker som tilhører det velrenommerede franske modehus The Sposa Group, som har specialiseret sig i brudekjoler og andre former for fest beklædning. Bridelux har nøje udvalgt de smukkeste produkter fra de fire mærker Just For You, Divina Sposa, Miss Kelly og Collector, og sørger altid for at have kjolerne i hjemme i et bredt udvalg af størrelser. Det betyder at du uanset højde og drøjde vil kunne finde en brudekjole som passer perfekt til dine mål når du besøger Bridelux i de hyggelige og romantiske lokaler centralt i Sæby.

Der ud over får du den mest personlige og professionelle betjening af erfarne brudekjole ekspedienter som kan rådgive og vejlede dig i forbindelse med valg af brudekjole. Og når du endelig har fundet den hel perfekte kjole kan denne selvfølgelig tilpasses din krop hos en professionel skrædder som er tilknytte Bridelux.

Hvad kan jeg ellers købe hos Bridelux?

Foruden brudekjoler er Bridelux også leveringsdygtig i smykker, hårsmykker og diademer, tasker, strømpebånd, skørter, slør og andre accessories som er nødvendige til at fuldende dit outfit. Du kan læse meget mere om Bridelux og se det store udvalg af smukke brudekjoler og tilbehør på butikkens hjemmeside bridelux.dk

Flere Nyheder