Find en brugt bil og slip for dyr gæld

Skal familien have en ny bil, er du sikkert allerede i fuld gang med at gøre din research. Diverse glittede brochurer og bil magasiner trawles igennem for seneste nyt om de nyeste modeller på markedet, og du er muligvis allerede ekspert når det handler om specifikationer på de forskellige biler. Det kan være at I allerede har været ude og prøvekøre en af favorit modellerne fra den lokale forhandler – og måske er I faktisk allerede faldet for en af de flotte nye biler fra jeres yndlings mærke.

Det eneste problem i denne sammenhæng er prisen på nye biler, som desværre er utroligt høj her i Danmark. Så høj, at det er urealistisk at forestille sig at finansiere køb af ny bil uden at gældsætte sig.

Få mere bil for dine penge – køb en brugt bil

Hvis du gyser ved tanken om de næste mange år at skulle betale af på et dyrt bil lån, er en brugt bil måske en mulighed for dig.

Det er klart, at du ikke får samme muligheder for selv at konfigurere din nye, brugte bil med smart elektronisk ekstra udstyr, farve og indtræk. En brugt bil ser ud som den gør. Til gengæld kan du få den til en brøkdel af bilens nypris. Og så kan du være heldig, at der følger spændende ekstra udstyr med i købet, som du ellers ville have skulle betale ekstra for, havde du købt bilen fra ny.

Grunden til at brugte biler er så billigere er at nye biler som nævnt er utroligt dyre. Dette skyldes skatter og afgifter pålagt af den danske stat. Til gengæld vil bilen støt og roligt miste sin værdi hen over de første tre år af sin levetid. Og så er det at du faktisk kan få en ganske udmærket bil uden at behøve at sætte dig dybt i gæld.

Du kan læse mere på fartglæde.dk