Hængestol på stativ – perfekt til hjemlig hygge

Måske har du længe gået og ønsket dig en hængekøje men ikke rigtig haft plads til den nogen steder. En hængekøje er heller ikke altid den mest ideelle løsning, hvis du har brug for et hyggemøbel, hvor du kan lave andet end at tage middagslur. Det kan sagtens være, at en hængestol på stativ i stedet er noget for dig.

Hvorfor skal jeg investere i en hængestol på stativ?

Der er mange gode grunde til at investere i en hængestol på stativ. En hængestol på stativ fylder mindre end en hængekøje, og er på mange måder mere praktisk. I en hængestol på stativ kan du rent faktisk foretage dig andre ting end at dase og slumre – ikke at der er noget galt med dét, men en gang imellem er det rart at kunne tage en kop kaffe eller læse en bog i en mere komfortabel stilling til disse formål.

En hængestol på stativ er samtidig mere fleksibel end en fast monteret hængestol. Du kan flytte din hængestol på stativ rundt som det passer dig – for eksempel stille den i haven eller på terrassen når det er godt vejr, og flytte den ind i stuen hvis vejret skulle gå hen og skifte.

Er du nybagt mor, vil en hængestol på stativ være ganske ideel til de mange hyggestunder med den lille. Mange mødre beretter om hængestolens fortræffeligheder i forbindelse med amning, hvor det solide stof udgør den perfekte støtte omkring mor og barn. Og så kan du og baby lade jer vugge til ro i den hyggelige hængestol på stativ.

Hvor kan jeg købe en hængestol på stativ?

Hvis du leder efter siddehængekøjer, hængekøjer og hængestole på stativ i solid kvalitet, kan du med fordel tjekke hængekøje.dk. Her finder du udelukkende kvalitets produkter fremstillet under etisk og miljømæssigt bæredygtige forhold. Se dem alle på https://www.haengekoje.dk/haengekoeje-shop/218-haengestol-paa-stativ/