Hvad laver en slamsugning i Farsø?

26 juni 2021
Johanne Hansen

Hvad laver man, når man udfører slamsugning?

Kender du det, når man hele tiden siger et ord i forbindelse med en ting, eller hele tiden har brugt et ord i forbindelse med en anden ting – men faktisk ikke helt ved, hvad ordet betyder. Sådan har nogle det med slamslugning, og det forstår man egentlig godt. For hvad er det lige, det er?

Slamslugning betyder i sin reneste form egentlig bare en kæmpe lastbil eller vogn, som er god til at sluge ting op igennem en kæmpe skakt. Det kan altså være alt fra kloakker til noget andet, som den sluger op igennem – så længe det er i flydende form.

Derfor forbinder de fleste også slamslugning med noget ulækkert, men når det er sagt, går meget af tiden altså også med at køre flydende affald fra industri, kemikalietransport og lignende.

 

 

Hmm… kan den mere?

Oh yes. Så hvis du står og mangler slamsugning i Farsø, kan det være du skal overveje det – for der er ingen tvivl om, at det batter.

Derudover kan du også undersøge om slamslugningsfirmaet for eksempel udfører spuling. Spuling, tænker du så. Hvad søren skal du bruge det til, når nu du har den anden effekt. Og det er egentlig også korrekt, men det som spuling kan, er at det kan løsne op for tilstoppede rør, som kan være svære for slamslugeren at have med at gøre. 

Altså er spuling et ekstra middel i processen, som ikke bør undervurderes, som værende slamslugerens tro følgesvend. Når du spuler, vil du se at anlægget består af en form for vandtank og ydermere en slags højtrykspumpe, hvor selve spulerdelen er i stand til ved højtryk at renspule alle former for kloakledninger og så videre, og så videre.

Slamslugeren og dens højre hånd, kan altså hjælpe dig med at tømme kloakker og andre dele nemt og hurtigt.

Flere Nyheder