Hvis en rengøring bliver bøvlet efter gulvafslibning

Vi hopper direkte til sagen og skal beskæftige os med rengøringen efter en gulvafslibning.

Det sker på to forskellige tidspunker, hvor den første er efter selve gulvafslibningen, hvor der nok vil ligge en del savsmuld og andet rundt omkring, som skal støvsuges eller fejes op, fordi den slags godt kan forekomme og let hvirvle op efter en gulvafslibning.

Hvis man bestiller en gulvafslibning fra Gulvkanonen, så vil de oftest gøre rent efter dem selv, og det gælder ikke kun med at pakke de ting samme og fjerne rester efter dem selv og tage værktøjet med, som de skal bruge senere – de fjerner gerne det værste af det beskidte bagefter.

De beskriver så også, at der kan være en smule savsmuld med videre tilbage, men det vil være i den minimale afdeling, efter der er blevet gjort rent fra deres side, hvis de har afdækket godt nok, mens de arbejdede.

Dog kan det sagtens ske, at noget savsmuld med videre gemmer sig under paneler, under møbler, mellem sprækker – specielt ved terrassebrædder – og andet, så man må have noget mere tungt skyts frem til at gøre det rent. Men det kan lade sig gøre uden den store besvær.

Ellers må man have andre til at gøre det for en.

Så er der den anden rengøring, som skal finde sted efter efterbehandling, der er noget nær nødvendig at benytte sig af, når man skal have det mest effektive ud af en gulvafslibning.

Men den rengøring skal ikke forekomme for hurtigt bagefter, at man har lagt efterbehandlingen, for man skal give den lov til at sætte sig først.

Når gulvet så atter er klart til at blive gjort rent, så skal den første omgang med rengøring gøres på en specielt måde.

Det er dog ikke så besværligt, men hvis man er ikke er vant til at gøre rent, så skal man nok lige spidse ører, når Gulvkanonen eller andre forklarer dig, hvordan man skal gøre det.