Køb et originalt segboard og få glæde af den i mange år

02 november 2016
admin
Originalt segboard

Er du en af dem, der forventer at give et segboard i julegave til dit barn? Så skal du gøre dig tanker om du vil give dit barn en “brandbombe” af et segboard. Som du sikker har hørt eller læst om i medierne, så findes der utrolige mange af disse populære boards på markedet. Vi hos Computerskak.dk har været på jagt efter de bedste og originale segboards og udbuddet er ikke mange.

Et segboard skal have et CE mærke og stelnummer

Segboardet skal have et stempel fra en fabrikat, være CE godkendt og have et stelnummer, som man kender fra biler. der findes i dag ekstremt mange af disse uhyre populære boards og de har næsten alle til fælles at være decideret farlige. F.eks. har DR udarbejdet en artikel og en guide til hvad du skal være opmærksom på. Hvis du mistænker dit segboard for at være brandfarligt eller oplever noget usædvanligt, kan du kontakte Sikkerhedsstyrelsen. Hos Sikkerhedsstyrelsen kan kontrollere, om der er et problem med det pågældende produkt.

Hvor finder man de bedste og originale segboards?

Der findes i Danmark få men gode forhandlere af de sikre maskiner og Pagiway Segboards er et af dem. Pagiway segboards findes i alle farver og støbninger og hvis du ønsker, kan du få en unik designet efter dine ønsker. En ting er at disse segboards er utrolig populære og underholdende men de kan også transformeret til en gokart. Pagiway har på deres hjemmeside en video, som vi har lånt, se den her under eller se deres hjemmeside for mere info.

https://youtu.be/eVlaU7O51pc

Et segboard fra Pagiway opfylder alle kritierier til et sikkert board

Pagiway.com har et showroom i Glostrup med alverdens segboards og Gokarts. Alle er velkomne til at komme ud og prøve disse sjove maskiner. Det er ligeledes muligt at få skræddersyet logoer og temaer, for at give boardet lidt mere personlighed. Vi hos Computerskak.dk anbefaler et originalt board fremfor de billige men lagt fra sikre.

Flere Nyheder