Lad din boligadvokat rådgive dig omkring køb af bolig

Står du for at skulle købe hus eller lejlighed? Så bør du med det samme kontakte en boligadvokat som kan hjælpe dig med at gøre boligdrømmen til virkelighed.

Hvorfor betale for en boligadvokat?

I forbindelse med køb af bolig giver det faktisk rigtig god mening at betale for uvildig rådgivning. Den udgift som er forbundet med at hyre en dygtig og erfaren boligadvokat er for intet at regne mod de omkostninger du potentielt kan komme til at lide under hvis du undlader at benytte dig af service. En boligadvokat kan nemlig hjælpe dig med at navigere uden om de mange faldgruber med hvilke det danske bolig marked er oversået.

Hvert år falder bolig købere i nogle af de mere kendte fælder som kan efterlade dem teknisk insolvente eller med en bolig som falder i værdi. Dette skyldes at de ikke har sat den fornødne tid af til at gennemlæse den relevante dokumentation som hidrører fra såvel handelen som fra selve boligen og dennes omgivelser. Eller også har de ikke haft de stærkeste forudsætninger for at vide hvad de skulle være opmærksomme på i forbindelse med gennemlæsning.

Det har en boligadvokat – og han eller hun vil hurtigt kunne gennemskue alle de relevante dokumenter. Det kan for eksempel dreje sig om servitutter og lokalplaner som vedrører dit drømmehus, eller referater af general forsamlinger i foreningen som din nye ejer eller andels bolig tilhører.

Heraf kan din boligadvokat læse om der skulle være tiltag i anmarch som kunne påvirke din økonomi i fremtiden, enten som følge af en stigning i de fælles udgifter eller som en konsekvens af bygge eller anlægs projekter som kan påvirke værdien af din bolig i negativ retning. Det kan eksempelvis være anlæggelse af en vej eller opførelse af en høj bygning som stjæler din udsigt.

Du kan læse mere om boligadvokatens ydelser på https://eboligadvokat.dk/boligadvokat/