Lær at arbejde cloudbaseret

Den nye fremtid er cloudbaseret løsninger, hvor man gemmer sine ting oppe i skyen, og derved ikke skal have store servere stående, have ekstra harddiske i computeren, og ikke selv skal tænke over sikkerheden. Men hvad er cloudbaseret løsninger i virkeligheden, og hvilke programmer kan du bruge, hvis du gerne vil gå cloudbaseret? Lær mere her i indlægget.

Hvad er cloud

Hvis du ikke er klar over hvad Cloud er, så er det et godt sted at starte. Med en cloudbaseret løsning, så gemmer man ting oppe i “skyen”. Skyen eksisterer i virkeligheden ikke, men er en samling af servere lokaliseret rundt omkring i verden, hvor man hurtigt og nemt kan koble op til dem. Derved køber man faktisk i virkeligheden plads på en andens server, hvis man køber plads i skyen.

Hvilken software er cloudbaseret

Der er mange forskellige softwares, som er cloudbaseret løsninger. Men hvis du tænker i virksomhedsøjemed, så er de mest populære Microsoft Azure, Dropbox og Google Drive, hvor de sidste to er storage løsninger. Microsoft Azure er et decideret program, som man kan bruge til at opsætte cloudbaseret løsninger. Det kan bruges i mange virksomheder, og kan derfor være en god idé at lære.

Hvis man ønsker at lære et program som Azure, så kan man enten følge online guides, hvor de forklarer hvordan man skal gøre, eller man kan tilmelde sig azure kurser, hvor man fysisk skal møde op og blive undervist i programmet. Hvis man vælger at gøre det hos 4d.dk, så vil man skulle møde op i deres kursus lokaler, som er lokaler der ligger på strøget midt i København. Her vil man blive en del af et hold, som alle ønsker at lære om Azure, og få tilknyttet en underviser, som kan hjælpe en med programmet, fortælle hvordan det virker, og give en opgaver man skal løse.