Prøv HBO Nordic gratis

Leder du efter en streaming tjeneste, som kan mætte din sult efter serier? Så kan du med fordel vælge HBO Nordic.

Hvorfor vælge HBO Nordic frem for Netflix eller Amazon Prime Video?

Måske er du lidt i vildrede i forhold til valg af streaming tjeneste. Dette er ganske forståeligt, idet de streaming tjenester som findes på markedet den dag i dag generelt holder en virkelig høj standard.

Konkurrencen om kunderne og seerne er hård – og derfor søger hver enkelt streaming tjeneste at skille sig ud. Den primære måde hvorpå en streaming tjeneste kan gøre sig bemærket i forhold til sine konkurrenter er ved at tilbyde et unikt og eksklusivt udbud. Her har forskellige streaming tjenester hver deres styrker.

Viaplay er for eksempel stærk på sport, idet tjenesten har ”arvet” en del rettigheder fra TV3 Sport og TV3+ i kraft af at være en del af moderselskabet Nordic Entertainment Group. Derfor kan Viaplay tilbyde streaming af live sports begivenheder som for eksempel flere af de store fodbold kampe samt Formel 1 løb. Netflix har bredden som sin store fordel – hos Netflix finder du både en masse serier på flere forskellige sprog samt et stort børne univers og en spændende afdeling for medrivende dokumentarer. Men den ultimative serie kanal er og bliver HBO Nordic.

Er du således til de helt store drama serier, spænding, mystik eller komedie, er HBO Nordic den helt perfekte streaming tjeneste for dig. Hos HBO Nordic finder du blandt andre de berømte serier Game Of Thrones, Vikings, The Outsider, Billions, Westworld og A Handmaids Tale. HBO Nordic tilbyder således masser af kvalitets indhold for kun 99 kroner om måneden – helt uden binding. Og så kan du prøve HBO Nordic gratis i fjorten dage, så du kan være helt sikker på at det er noget for dig.

Læs mere på https://techglad.dk/netflix-hbo-nordic-c-more-eller-viaplay-hvad-skal-du-vaelge/