Professionel fysiurgisk massage i Odense

20 april 2021
Astrid Pedersen

De fleste mennesker sætter pris på en god massage i ny og næ. Massage kan være en rigtig god måde at slappe af på. Derfor vælger turister gerne en massage eller flere, når turen går til de varmere og mere eksotiske himmelstrøg. Men faktisk bør du ikke begrænse massage til ferie og luksus.

Du kan nemlig have stor glæde af at indlemme massage med regelmæssige mellemrum i din sundheds rutine, på linje med sund kost og motion. Massage har nemlig rigtig mange helbreds fremmende effekter, og burde faktisk være en del af vores dagligdag. Men i Danmark anses massage ikke som værende en del af sundhedssystemet, og derfor ydes der heller ikke støtte til massage gennem den offentlige sygesikring.

Det er faktisk rigtig ærgerligt, især når man tager i betragtning hvor godt massage kan virke i forbindelse med behandling af diverse lidelser og folkesygdomme.

Slip af med smerter og spændinger gennem massage

Det er for eksempel velkendt at en god massage i ny og næ kan fremme musklernes evne til at slippe diverse myoser og spændinger som bygger sig op over tid.

Når massøren ælter musklerne godt igennem fremmes blodcirkulationen og kroppens naturlige system til bortskaffelse af affaldsstoffer stimuleres. Dette gør at musklerne tilføres ilt og næring, og samtidig slapper af. Og så bliver du hurtigt de smertefulde spændinger og stive led kvit.

Reducer fysiske stresssymptomer med massage

Samtidig aktiveres udskillelsen af signal stofferne oxytocin og serotonin samt de berømte endorfiner – kroppens egne lykkehormoner – ved massage. Dette gør at kroppen får mulighed for at komme i balance igen, og at det sympatiske nerve system får en velfortjent pause. På den måde nulstilles kroppen, og der lægges en naturlig dæmper på de fysiske stress symptomer.

Er du bosiddende i Odense eller på de kanter kan du få en god fysiurgisk massage hos Massage Peter – læs mere på massage-peter.dk.

Flere Nyheder