Professionel VVS hjælp i Hillerød

Skal badeværelset moderniseres eller køkkenet bygges om? Så skal du være opmærksom på, at du ikke selv må rode med de faste VVS installationer. Du må for eksempel ikke selv begynde at flytte afløb eller oprette nye. Opsætning af væghængt toilet er heller ikke for amatører, lige som du under ingen omstændigheder må fifle med gasledninger. Så derfor bør du førend renoveringens påbegyndelse kontakte en autoriseret VVS installatør.

Hvor får jeg hjælp til VVS i Hillerød?

Er du bosiddende i Nordsjælland, på vestegnen eller andetsteds i hovedstads området kan du altid kontakte West Entreprise for et godt tilbud på VVS arbejde i din bolig.

West Entreprise er et lokalt VVS firma som igennem mere end tyve år har hjulet glade og tilfredse kunder – i privat såvel som i erhvervs regi – med VVS arbejde af alle typer. Palle West, som er stifter og indehaver af West Entreprise, er tredje generation VVS mand og har fået passionen for faget ind med modermælken.

Når du overlader dit VVS arbejde til West Entreprise kan du være sikker på at det udføres til punkt og prikke. West Entreprise sætter en stor ære i at aflevere et stykke grundigt og vel udført VVS arbejde, og går derfor aldrig på kompromis med de høje standarder, hverken når det gælder kvaliteten af de anvendte materialer eller arbejdets udførelse.

Du er garanteret VVS installationer som er 100% up to date og lever op til samtlige standarder og regulativer inden for området når du lade West Entreprise om at rode med rørene. Du vil få en løsning som kan holde i mange år fremover. Og så er du gennem branche foreningen TEKNIQ forsikret imod skader eller fejl på det udførte VVS arbejde.

Du kan læse mere om West Entreprise, og rekvirere et uforpligtende tilbud på dine VVS opgaver, via hjemmesiden westentreprise.dk

Skriv et svar

(*) Required, Your email will not be published