Red forholdet med parterapi på Østerbro

31 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er dit parforhold begyndt at knage i sømmene, og er du bange for at det kun er et spørgsmål om tid før det endeligt falder fra hinanden? Så bør du overveje at foreslå din partner parterapi. I hvert fald hvis I begge har et ønske om at klinke skårene og bevare forholdet.

Hvorfor gå i parterapi?

Måske har du svært ved at forestille dig hvordan det skal kunne gavne parforholdet at diskutere dette med en fremmed person. Hvis I ikke kan finde en løsning sammen efter at have kendt hinanden i så mange år, hvordan skulle en parterapeut, som har kendt jer i et par timer, så kunne?

Men her skal du huske at det for det første altid er en god idé at få et sæt ekstra øjne på en problemstilling, og at en parterapeut for det andet er professionel. Hvis I føler at I er kørt fast i forholdet er der al mulig god grund til at søge hjælp hos tredjepart. En parterapeut kan tilbyde et nyt syn på de problemstillinger som fører til gnidninger i jeres forhold.

parterapi østerbro

En dygtig og erfaren parterapeut vil kunne hjælpe jer til selv at kunne gennemskue de mekanismer som skaber den usunde dynamik i jeres forhold, og give jer et friskt perspektiv på dette. Med hjælp fra en parterapeut vil I kunne finde de ressourcer I skal bruge for at genskabe den gensidige respekt, og finde tilbage til jeres fælles fodslag. Og hvis I er indstillede på det kan I genskabe den gnist som tændte jeres kærlighed til at begynde med.

Hvor kan vi gå i parterapi på Østerbro?

Nær Søerne på Indre Østerbro finder du autoriseret psykolog Renate Sommerstad, som igennem mange år har hjulpet ægtefolk og kærestepar gennem parterapi. Klik ind og læs mere, og bestil tid til en indledende konsultation, på renatesommerstad.dk

Flere Nyheder