Vælg den rette parkeringsløsning for dine p-pladser

Som boligforening eller virksomhed råder man typisk over flere parkeringspladser, som er tilknyttet den ejendom man ejer. Her kan du som boligforening få stor gavn af p-pladserne for dine beboer, så du kan tiltrække de rette lejere til boligerne. Typisk vil en børnefamilie foretrække en p-plads tæt på sin bolig, da man oftest har mange ting at skulle bære rundt på, når børnene skal fragtes frem og tilbage. Som virksomhed kan du have en butik, restaurant eller et kontordomicil, hvor der skal være mulighed for at medarbejdere og kunder let kan parkere. Det kan blive et stort irritationsfaktor, hvis p-pladserne bliver optaget af andre, som egentlig ikke bør parkere der. 

Derfor er der mange der vælger et parkeringsselskab til at håndtere ens p-pladser.

Fordele ved at vælge parkeringskontrol

Når du vælger det rette parkeringsfirma, kan du selv få lov til at diktere, hvordan reglerne skal være for den aktuelle parkeringsplads. Her vil du typisk blive tilknyttet en fast kontaktperson, som sørger for at det kommer til at stå på skiltningen samt, at parkeringsvagterne er orienteret omkring vilkårene. 

Det er klart en fordel at vælge et parkeringsselskab der dækker hele landet. Dermed kan du altid tilføje flere parkeringsaftalen til den samme ordning, hvis du får rådighed over flere parkeringspladser. Herudover er det en fordel at vælge et parkeringsselskab der samarbejdet med EasyPark, Parkman og Parkone. Det er en app de fleste danskere har installeret på deres telefon, og dermed let kan booke ens parkering på tid, hvis du ønsker at tjene penge på dine parkeringspladser. 

Unopark er et af landets foretrukne parkeringsfirmaer

Hvis du er på jagt efter et danskejet og gratis parkeringsfirma, skal du vælge unopark.dk. Her kan du vælge mellem en digital eller fysisk løsning for parkeringstilladelser. Her får du skræddersyet en løsning, der imødekomme dine ønsker og behov.

Skriv et svar

(*) Required, Your email will not be published