Vi råder over nogle af de bedste gynækologer i verden

kvinde gynækolog

På mange måder har Danmark svært ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft og læger, ingeniører m.v. er en mangelvarer i Danmark men vidst du at vi råder over nogle af verdens bedste gynækologer? Danmark er, trods størrelsen og med sølle 6 millioner indbyggere et velfærdsland men uden den helt store held og eller succes med at tiltrække læger, ingeniører, bygnings arkitekter osv.

Vi hos Computerskak.dk har besøgt gynækolog Niels Lund i Middelfart

Gynækolog billede

Gynækolog Niels Lund i Middelfart er en geometrisk klinik og som driver egen klinik. Klinikken er beliggende på Odensevej nr. 25 du kan, såfremt du bor i Region Syddanmark få en henvisning fra egen læge. Gynækolog Niels Lund (LinkdIn) tager dog også imod klienter uden henvisning fra egen læge og har yderst medgørlige priser.

Du kan kontakte Gynækolog Niels Lund på K-Forum

Danske gynækologer gennemgår en striks uddannelsesforløb

Gynækolog bedste i Danmark

Uddannelsen som gynækolog eller tilsvarende eksame (ca. 36 måneder) Medicinstudiet hos elller på et lægevidenskabeligt fakultet, som f.eks. Rigshospitalet og som findes på Aalborg Universitet, Københavns Universitet (bachelor medicin), Syddansk Universitet, Aarhus Universitet. (Cand. med. ca. 6 år) Autorisation som gynækolog, hvor der ligeledes skal afgives lægeløfte. Gynækologisk uddannelse (KBU). Obligatorisk tjeneste på sygehusafdelinger som Rigshospitalet, Herlev Hospital, Glostrup Sygehus m.v. i mindst 6 måneder og et ophold i alment praktiserende lægepraksis svarende til et halvt år. Der kan dog også være to ophold på skiftende sygehusafdelinger. Autorisation til selvstændigt virke som læge. Herefter bruger mange gynækologer nogle år til at optjene merit for på sigt at kunne blive ansat i en hoveduddannelsesstilling. (Gynækolog )

Introduktionsstilling inden for et speciale, hvori man gerne vil videreuddanne sig (ca. 1 år) Hoveduddannelsesstilling i det videregående speciale (4-5 år). Ansættelse i en stilling som overlæge eller gynækolog kan være meget eftertragtet alt efter om du bor i hovedstadsområdet eller i udkantsdanmark og derefter speciallægeautorisation i gynækologi.

Ønsker du en uddannelse med garanti for job? Så uddan dig til gynækolog

Danmark er et land mange ældre indbyggere og knap så mange nyfødte i forhold til resten af verden og måske har det været årsagen til at en karriere som gynækolog ikke har stået højt på ønskelisten. Gynækologer og uddannelsen geometri er derfor en “mangelvare” i Danmark og der vil være mulighed for både at arbejde på store hospitaler, som tidligere benævnt eller du kan åbne din egen gynækologisk klinik og sidstnævnte giver ligeledesmulighed for at tage imod patienter via en henvisning fra egen læge og du er dermed garanteret en fast kundeskare.

Skriv et svar

(*) Required, Your email will not be published